Cruisen met Rederij Lampedusa

Je maakt een cruise van een uur op en rond het IJ. Aan boord kun je in gesprek met nieuwe Amsterdammers – die zich na hun vlucht in de stad hebben gevestigd – luisteren naar hun verhalen of ze zelf vertellen. Verwacht geen debatten maar nieuwsgierige ontmoetingen onder het genot van een sapje of een biertje met uitzicht op de stad.

Cruisen met de Lampedusa kan op 8 verschillende dagen tijdens het festival. Wees er snel bij, want vol = vol. We streven hiermee onder andere naar korte en lange ontmoetingen, vriendschappen en zakelijke relaties tussen nieuwe en oude Amsterdammers.

Budget tours
Varen met een verteller op 16, 20, 23, 24, 28, 29 en 30 april.

VIP tours
Ook bieden wij Amsterdamse bedrijven en instanties de kans om samen met nieuwe Amsterdammers een langere cruise te maken met kennismaking en lekker eten bereid door De Wereldkeuken. Hiervoor zijn vijf zogenaamde ”VIP rondvaarten met Meet en Greet” gepland van 1,5 uur op 24, 28, 29, 30 april en 5 mei.

Kijk voor actuele beschikbare vaartijden op de links van de budget tours en de VIP tours onder ‘Ticketinfo’.


Wanneer: 2016/04/16
Tot: 2016/05/07
Van 1462795200 tot: 1462816800
Waar: Startpunt vanaf Mediamatic, Dijksgracht
Ticketinformatie: Klik op één van de onderstaande links om je aan te melden: Budget tours: 10 euro. VIP tours: 27,50 euro. Instanties, VIP tours en vragen over varen na 7 mei via info@rederijlampedusa.nl


In Amsterdam poogt Rederij Lampedusa met haar boot en crew optimaal te integreren in het gegoede leven van de Hollandse pleziervaart. Tijdens het Ongekend Bijzonder Festival, 'Duizend en één onzichtbare draden' vaart het vlagschip Meneer Vrijdag ruim twintig keer uit.
Logo Rederij Lampedusa
Tijdens het Ongekend Bijzonder Festival, 'Duizend en één onzichtbare draden' vaart het vlagschip Meneer Vrijdag ruim twintig keer uit.
Disclaimer: Op de boot kunnen maximaal 12 personen varen. De tocht gaat door bij voldoende aanmeldingen. Bij slecht weer of regen gaat de tocht niet door.