Beeld voor Beeld screenings

Op zaterdag 30 april zijn er de hele dag filmvertoningen in en rond Framer Framed in de Tolhuistuin. Elke film wordt ingeleid met een portret uit het filmproject ‘Dit had ook mij kunnen overkomen’: filmportretten van vluchtelingen ingeleid door een bekende Nederlander.

Na elke film is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de maker van de lange film en met de geportretteerden zoals Osman. In samenwerking met Wijzijnhier www.wijzijnhier.org

Zodra titels van films bekend zijn publiceren we het op deze site en houd ook de website van Beeld voor Beeld in de gaten voor programma en updates. www.beeldvoorbeeld.nl

 


Wanneer: 30/04/2016
Tot: 30/04/2016
Van 30/04/2016 2:00 pm tot: 30/04/2016 11:00 pm
Waar: Framer Framed, Tolhuistuin
Ticketinformatie:

Vrij entree



Doorlopende vertoningen van films


Kom deze zaterdag naar de Tolhuistuin en bekijk een groot aantal (korte) films die vandaag vertoond worden in en rond Framer Framed. Elke film wordt ingeleid met een portret uit het filmproject ‘Dit had ook mij kunnen overkomen’.



Op zaterdag 30 april zijn er de hele dag filmvertoningen in en rond Framer Framed in de Tolhuistuin. Elke film wordt ingeleid met een portret uit het filmproject 'Dit had ook mij kunnen overkomen’.