In memoriam Esad Efendic

Ons bereikte het droevige bericht dat Esad Efendić op zondag 27 augustus 2017 is overleden.
Esad is één van de geïnterviewden van het project Ongekend Bijzonder.

Hieronder het In memoriam van Zadkine Rotterdam:

 

Project ‘Vluchten als kind’ zoekt veldwerkers Antwerpen

 

Levensverhaal van Sogol

Dit is een bewerking van het levensverhaal van Sogol die vluchtte uit Iran. Het oral history interview van Ongekend Bijzonder werd door Ferdows Kazemi bewerkt voor de tentoonstelling De wederopbouw van mijn leven.

Levensverhaal van Negash

Dit is een bewerking van het levensverhaal van Negash die vluchtte uit voormalig Joegoslavië. Het oral history interview van Ongekend Bijzonder werd door Ferdows Kazemi bewerkt voor de tentoonstelling De wederopbouw van mijn leven.

Levensverhaal van Stanislav

Dit is een bewerking van het levensverhaal van Stanislav die vluchtte uit voormalig Joegoslavië. Het oral history interview van Ongekend Bijzonder werd door Ferdows Kazemi bewerkt voor de tentoonstelling De wederopbouw van mijn leven.

Levensverhaal van mevrouw Monica

Dit is een bewerking van het levensverhaal van een mevrouw die vluchtte uit Chili. Het oral history interview van Ongekend Bijzonder werd door Ferdows Kazemi bewerkt voor de tentoonstelling De wederopbouw van mijn leven.

Levensverhaal van Juan Heinsohn Huala

Dit is het levensverhaal van Juan uit de tentoonstelling De Wederopbouw van mijn leven. Juan werd niet alleen geïnterviewd voor Ongekend Bijzonder, hij was ook betrokken als veldwerker en organiseerde heel veel activiteiten in Rotterdam.

Levensverhaal Rosh

levensverhaal Rozita

Levensverhaal Belend